Explosies brand Duiven in Velp te horen

DUIVEN – Bij transportbedrijf Melis aan de Dijkgraaf in Duiven woedde op donderdagavond een zeer grote brand.Er zijn ook meerdere explosies geweest die te horen waren Velp.

De eerste brandmelding die rond 19:30 binnen kwam werd al snel werd er opgeschaald naar zeer grote brand. Brandweerkorpsen uit de hele regio werden opgeroepen om de brand te bestrijden. Er zijn ook meerdere explosies geweest die te horen waren in verre omtrek.

De politie heeft de hele omgeving rond Duiven afgezet. De brandweer adviseerd mensen in de omgeving ramen en deuren te sluiten. Vrijgekomen roetdeeltjes kunnen met water worden weg gespoeld. Het blussen van de brand duurt zeker nog 2,5 uur, meldt de woordvoerder van de brandweer.
Er is nog niet bekend of er gewonden zijn gevallen.