Politie zoekt met boten op de IJssel naar Yvonne

DE STEEG – Maandagochtend 7 november is de Politie met een grote zoekactie gestart naar de vermiste Yvonne Durant. Ze wordt al bijna 2 weken vermist.

De politie is aan t zoeken in het water van de IJssel ter hoogte van De Steeg, met onder andere boten met sonarapparatuur. Ook zijn er honden en duikers om mee te helpen zoeken.

Yvonne is op dinsdag 25 oktober met haar scootmobiel vertrokken vanaf haar woonadres maar er is sindsdien niets meer van haar vernomen. Haar scootmobiel is bij een hek aan de Schaapsdijk in Arnhem gevonden; aldus de politie. Deze dijk loopt langs de IJssel.

Yvonne droeg een donkere jas, ook had ze een zilveren ketting met een bedeltje in de vorm van een boom. Yvonne heeft koperbruin kleurig haar en ze heeft sproeten op haar gezicht en armen. Ze is ongeveer 1.60 meter lang en heeft blauwe ogen.

Wie informatie heeft voor de politie kan ze bereiken op 0800-6070 of via een speciaal tipformulier.